“Esame komanda, kovojanti už tikrai kokybišką alų. Baigiame iš pagrindų modernizuoti alaus gamybos procesą, turime pakankamai galimybių ir ambicijų, tad vasaros viduryje Kaunas galės pasigirti išskirtiniu alumi”,- sakė bendrovės valdybos pirmininkas A.Naujėkas.

Kauno alaus darykla baigia svarbiausią gamyklos modernizavimo etapą. Ligi šiol pakeistos vamzdynų ir praplovimo sistemos, sumontuota prestižinė “Steinecken” alaus virimo įranga, filtracijos katilas ir malūnas. Galutinai baigti rekonstrukciją planuojama šių metų vasarą.

Po modernizavimo daryklos pajėgumai liks tokie patys – 40 tūkst. dal. per mėnesį. “Virsime alų Kaunui ir vidurio Lietuvai. Kauniečiai galės pasigirti savo alumi, kita vertus regioninė darykla bus palankesnė verslo partneriams lankstumu, distribucija ir daugeliu kitų dalykų ”,- sakė A. Naujėkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją