Tai reiškia, kad dabar baltarusiams nebereiks vykti į Lietuvą apsipirkti, pildyti „Fax Free“ dokumentų ir susigrąžinti dalies PVM. Pakaks užsisakyti prekių internetu ir atsiimti jas prie sienos.

Norėdami rezervuoti prekes, Baltarusijos piliečiai turės banko kortelėmis VISA arba „Mastecard“ atlikti 100 proc. avansinį mokėjimą. Tai padaryti bus galima ir per „EasyPay“, „WebMoney“ arba „PaySera“ sistemas arba tokių bankų kaip „Danske Bank“, „Swedbank“, SEB, „Nordea“, DNB, „Medicinos banko“, „Šiaulių banko“ ir „Citadele“ elektroninę bankininkystę arba atlikus paprastą pavedimą banke.

Kai tik užsakytos prekės atsidurs atsiėmimo punktuose (Medininkų ar Lavoriškių pasienio kontrolės punktuose iš Baltarusijos pusės), į elektroninį pirkėjo paštą bus atsiųstas patvirtinimas ir kuponas, kurį teks atsispausdinti. Kuponas galios dešimt dienų. Jeigu per tą laiką pirkėjas prekių neatsiims, avansinis mokėjimas jam nebus grąžintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)