Baigiamosios akcijos metu Nepriklausomybės aikštėje vyks parodomoji programa jaunimui, bus paskelbtas linksmiausio, humoristinio "padėkos" laiško "Lietuvos telekomui" nugalėtojas. Geriausias laiškas bus įteiktas telekomo šeimininkams, o jo autorius bus premijuotas Stakliškių UAB "Lietuvos midus" įsteigtu prizu.

Per 150 tūkstančių Lietuvos piliečių parašų 13 valandą bus vežami AB "Lietuvos telekomas" generaliniui direktoriui Tapijo Parmai. Su juo susitikti ir įteikti parašus ketina Seimo pirmininko pavaduotojas Rimantas Jonas Dagys. Lietuvos piliečiai kartu su "Socialdemokratija 2000" nariais "Lietuvos telekomui" iškėlė tris reikalavimus.

"Mes nesiekiame revoliucinių pertvarkų, o tik norime atkreipti "Lietuvos telekomo" vadovybės dėmesį, jog ji priimdama sprendimus, atsižvelgtų į realią Lietuvos ir jos žmonių padėtį, kad tos normos ir kriterijai, kuriais vadovaujamasi Švedijoje ar Suomijoje būtų taikomi ir Lietuvoje. Telekomunikacijų įstatymo 14 straipsnyje išvardinti 10 punktų dėl teikėjų ir vartotojų teisių ir pareigų negali tapti tik teikėjų teise kelti tarifus, o vartotojų pareiga juos mokėti.

Todėl kreipdamiesi į AB "Lietuvos telekomas" vadovybę reikalaujame:

1. Nedidinti šiuo metu galiojančių telekomunikacijų įkainių iki 2002 m. gruodžio 31 d.

2. Gerinti ryšių kokybę, įvesti tikslų faktinio pokalbio trukmės apmokėjimo laiką.

3. Kiekvieną mėnesį paslaugų vartotojams pateikti išsamias sąskaitas už atsiskaitomąjį laikotarpį, neimant už tai papildomo mokesčio.", - sakoma partijos "Socialdemokratija 2000" tarybos pareiškime dėl AB "Lietuvos telekomas" monopolistinės veiklos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją