„Avesco AG“ atstovauja „Caterpillar“ nuo 1930 m. 2013 m. kompanija tapo viena iš dviejų „Caterpillar“ atstovybių Europoje, gavusių pasaulinį šios kompanijos apdovanojimą. Nuo šių metų spalio 1 d „Avesco“ perėmė iš „Wihuri OY Technical Trade“ „Caterpillar“ atstovavimą Baltijos šalyse ir tapo naujuoju oficialiu „Caterpillar“ atstovu, paslaugų tiekėju ir partneriu visose verslo srityse Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. „Avesco“ Baltijos šalyse taip pat atstovaus „Metso“ produktams.

„Tai svarbus įvykis mūsų įmonei. Nors iš esmės niekas nesikeičia, dirbsime su ta pačia „Cat“ įranga, tačiau nuo šiol turėsime perimti tam tikrus darbo su klientais, vidinius ir kitus šios tarptautinės kompanijos principus. Į tai žiūrime atsakingai, planuojame įvairius mokymus savo darbuotojams. Tikimės, kad mūsų patirtis Lietuvos rinkoje bus taip pat labai naudinga“, – sako „Avesco Lithuania“ įmonės vadovas Rasantas Valaitis.

Už Baltijos šalis „Avesco“ bus atsakingas ir vykdomojo direktoriaus pareigas užėmė Volframas Sonelis (Wolfram Sohnel0. Su „Cat“ produkcija V. Sonelis dirbo 15 metų, iš jų 11 metų Vokietijoje. Jis kartu su dabartiniu įmonės vadovu R. Valaičiu vadovaus ir veiklai Lietuvoje.

„Caterpillar“ yra vienas didžiausių statybinės pramonės mašinų gamintojų pasaulyje. 2000 m. UAB „Witraktor“ tapo oficialiu „Caterpillar“ atstovu Lietuvoje. Įmonės specializacija – naujos ir naudotos statybinės technikos, įvairaus galingumo elektros stočių, dujinių bei jūrinių „Cat“ variklių pardavimas, nuoma ir priežiūra, taip pat aukštos kokybės originalių atsarginių dalių tiekimas.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją