Sodros” duomenimis, balandžio 27 d. „Lidl” turėjo 1373 apdraustuosius, balandžio 19 d. jų buvo 1098, o dar prieš kelias dienas – 709.

Bendrovės korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė DELFI sakė pati nesekanti, kaip keičiasi jos kolegų skaičius, tačiau teigė kad didėjimas yra dėsningas.

„Manau, kad tai normalu, nes dalis darbuotojų yra išbandomi. Taigi natūralu, kad galbūt kai kurie iš jų pabandę dirbti įvertins save ir pasirinks kitą kelią, o kažkas pasiliks. Šiuo atveju norime apsidrausti, nes įeinant į rinką mums reikės labai daug motyvuotų darbuotojų“, – paaiškino ji.

Be to, anot vadovės, visada gerai turėti atsargą, kad prireikus vieni darbuotojai galėtų pakeisti kitus, kurie, kaip, pavyzdžiui, užimantys vadovaujančias pareigas, vyksta į mokymus. Be to, užsitikrinti didesnį darbuotojų skaičių esą reikalinga ir galvojant apie ateities investicijas.

A. Gaižauskienė taip pat patikino, kad jos atstovaujama bendrovė „nenori dirbtinio ažiotažo“ dėl būsimo tinklo atidarymo. Ir kol kas jo datos neskelbia, kad būtų visiškai tikri, kad viskas bus kaip numatyta.

„Dedame visas pastangas, kad nenuviltume, kad patenkintume lūkesčius, kad viskas būtų taip, kad žmonės galėtų įsitikinti aukšta kokybe ir prieinamomis kainomis“, – sakė ji ir pridūrė, kad kantrumo dėl atidarymo reikia „labai nedaug“.

Vadovė neigė, kad žiniasklaidai anonimiškai praneša apie įmonės darbuotojų skaičių, kurioje nors vietoje atidengtas iškabas, atvežtas prekes, ar kitokį „sujudimą“. Esą parduotuvės neatsidarys per naktį „kaip grybai po lietaus“ – apie tai bus pranešta viešai.

DELFI primena, kad daugiausia darbuotojų iš maisto ir kasdienio vartojimo prekių mažmeninės prekybos tinklų dirba „Maxima“ parduotuvėse – 17 283, „Iki“ – 7 752, „Rimi“ – 3 523, „Norfoje“ – 3 400.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)