Pasak Sigitos Jacinevičienės-Baltaduonės, Vilniaus apygardos administracinio teismo atstovės spaudai, A. Šikšta skundžia Valstybinės duomenų inspekcijos pernai metų spalio 22 dienos sprendimą, kuriuo buvo nutrauktas tyrimas dėl jo skundo.

A. Šikšta kreipėsi į inspekcija, nes Aurelija Mažintienė, banko „Snoras“ kreditorių komiteto pirmininkė ir Indėlių draudimo fondo vadovė, rugsėjo 5 dieną Seimo Audito komiteto posėdyje žiniasklaidai paskelbė jo atlyginimą.

A. Mažintienė pareiškė, kad „Snoro“ bankroto administratoriaus Neilo Cooperio mėnesio atlyginimas – 100 tūkst. Lt - buvo paskirtas, atsižvelgus į A. Šikštos algą, kuri, tada, anot A. Mažintienės, „siekė apie 80 tūkst. Lt“.

Inspekcija nutraukė tyrimą, nes, anot jos, A. Šikštos atlyginimo dydis paminėtas tik žodžiu, jis nebuvo sistemintas, o pats skundas nepriklauso inspekcijai pagal kompetencija. A.Šikšta nesutinka su šiuo sprendimu ir jį skundžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (389)