"Anykščių vynas" pristatys sėkmingai į JAV eksportuojamus kremo ir šokoladinius likerius, "Bobelinę", brendį "Oskaras", "Kalėdinį vyną", vaisių ir uogų putojančius ir desertinius vynus bei naujausią savo gaminį - degtinę "Lituanica vodka" , pranešė Ryšių su visuomene agentūra "Komunikacijos tiltai".

"Anykščių vyno" komercijos direktorius Albertas Pipiras teigė, jog dalyvavimas tarptautinėse parodose praplečia naujų rinkų paieškos galimybes.

"Anykščių vyno" eksportas šiemet sudarė daugiau nei 10 proc. visos įmonės apyvartos. Bendrovė į Vokietiją, Lenkiją, Latviją ir JAV sėkmingai eksportuoja koncentruotas obuolių sultis, obuolių aromatą, džiovintas obuolių išspaudas.

Devynių mėnesių "Anykščių vyno" apyvarta buvo 48,3 mln. litų (palyginti su 1999 metų tuo pačiu laiku išaugo 14 proc.), grynasis pelnas - 865 tūkst. litų (sumažėjo 8 kartus).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją