„Džiaugiuosi, kad turiu galimybę prisidėti prie VU TVM – pirmosios Lietuvos verslo mokyklos – veiklos ir tolimesnės plėtros. Pasaulio ekonomikos ir aukštojo mokslo rinkos iššūkiai, be abejonės, neaplenks ir mūsų. Tačiau esu įsitikinęs, kad sugebėsime šiems iššūkiams profesionaliai pasirengti bei, per artimiausius metus, tapti viena iš lyderiaujančių verslo mokyklų ne tik Baltijos bet ir visame Rytų ir Centrinės Europos regione“, - susirinkusiems dėstytojams, studentams ir partneriams sakė A. Šikšta.

VU TVM vadovu A. Šikštą paskyrė laikinai einantis Vilniaus universiteto rektoriaus pareigas prof. habil. dr. Jūras Banys.

Kaip nurodo TVM, A. Šikšta prieš kelis metus šioje verslo mokykloje skaitė strateginės rinkodaros ir strateginių pardavimų kanalų vadybos paskaitas, keletą metų dirbo mokyklos taryboje.

A. Šikšta yra vadovavęs bendrovei „Teo LT“, bankui „Swedbank“. Jis taip pat turi darbo Atviros Lietuvos fonde ir užsienio bendrovėse patirties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)