Prisistatyti kompanijas mokiusios „Verslios Lietuvos“ atstovo teigimu, turinčių pinigų ir norinčių juos į ką nors investuoti rizikos kapitalo fondų tikrai yra, todėl pirmųjų sėkmingų rezultatų laukiama maždaug po pusmečio. Tikslas – bendrai pritraukti 11 milijonų eurų.

Dabar jau žinomo startuolio „GetJar“ įkūrėjo teigimu, tiek galimybių, kiek dabar, technologijų įmonėms pasaulyje dar niekada nebuvo. Bet pastangas jaunajam verslui patariama kreipti į kokybę, o produktą iškart taikyti globaliai rinkai.

„Itin unikalių idėjų pasaulyje yra labai mažai. Ir visos sėkmingiausios idėjos yra visiems žinomos. Ir klausimas ne apie tai, kad kažkas kažką sugalvos, klausimas apie tai, kas tą geriau sukurs. Irgi geriausia iliustracija yra Steve`as Jobsas su iPhone`u, kuris tikrai neatrado telefono, tiesiog padarė jį daug geresniu. Startuolių produktas – tai kokybiškas visiems pažįstamų idėjų išdirbimas“, – sako „GetJar“ įkūrėjas, investuotojas Ilja Laursas.

„Čia tas pats kaip brangakmenis: kai juvelyras padaro šedevrą, jis turi teisingai jį eksponuoti, kad atsirastų klientas, kuris jį nuperka. Tai šiandien mes vežame 17 brangakmenių, kuriuos kaip juvelyrai tikimės labai sėkmingai pristatyti“, – teigia „Verslios Lietuvos“ Verslumo departamento direktorius Dovydas Varkulevičius.