110
Kitas

9. Moločnyj Pereulok, Maskva.

„Namas vienoje brangiausių pasaulyje gatvių gali būti parduodamas tik kartą per šimtmetį, – sako nekilnojamojo turto kompanijos „Savills“ atstovė Yolande Barnes. – Tokių namų savininkams vargu ar reikia pinigų, todėl jie yra linkę išlaikyti tokį turtą savo rankose.“

Tad aiškumo dėlei (ir siekiant patenkinti daugelio smalsumą), „The Business Insider“ kiek pakoregavo minėtą dešimtuką ir gatves, kuriose per pastarųjų 18 mėnesių nebuvo atlikta nė vieno nekilnojamojo turto sandorio, pakeitė gatvėmis su rekordiniai sandoriais. Nurodyta kaina yra kvadratinio metro kainos vidurkis konkrečioje gatvėje.

Sąrašas buvo sudarytas bendradarbiaujant su „Savills“.

10. Ardmore Park, Singapūras.

Vidutinė kaina: $24 000.

Skelbiama, kad balandį vienas iš „Alibaba Group“ įkūrėjų nusipirko šioje gatvėje viršutiniame aukšte esančius apartamentus už 51 mln. Singapūro dolerių. Dvejų aukštų apartamentai „Le Nouvel“ komplekse buvo nupirkti už Singapūrui rekordinę kainą – 40 tūkst. Singapūro dolerių už kvadratinę pėdą.

Kaip sakė „Savills Singapore“ atstovas Alanas Cheongas, „Ardmore Park“ yra išskirtinė gatvė šalia geriausių parduotuvių, apsupta išskirtinės žalumos. Būsto paklausa čia didžiulė.

110
Kitas

9. Moločnyj Pereulok, Maskva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)