Skrydžiai iš Vilniaus į Gdanską bus vykdomi tris kartus per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Aviakompanija skrydžius pradės nuo gruodžio 21 dienos.

„Džiaugiamės naujaisiais „Wizz Air“ skrydžiais į Gdanską ir tikimės, kad jie dar labiau padidins augantį turistų srautą tarp Lietuvos ir Lenkijos, taip pat pagerins susisiekimą ne tik su Gdansko miestu, turinčiu didžiausią jūrų uostą šalyje, bet ir su Lenkijos Pomeranijos regionu. Skrydžiai bus puiki kelionės automobiliu ar autobusu alternatyva, sutrumpinsianti kelionės laiką tarp Vilniaus ir Gdansko 7 kartus”, – sako Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė.

Rezervuoti vietas visuose bendrovės siūlomuose skrydžiuose iš Gdansko ir Vilniaus galima naudojantis nemokama „Wizz Air“ mobiliąja programėle arba apsilankius bendrovės internetinėje svetainėje. Bilietų kaina prasideda nuo 9,99 Eur*, į kurią nuo spalio 29 d. įeina nemokamas rankinis bagažas, kurio išmatavimai atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.

Gdanskas buvo vienas iš pirmųjų miestų, iš kurių „Wizz Air" 2004 m. pradėjo savo žemų sąnaudų skrydžius ir nuo to laiko pervežė net 14 mln. keleivių iš ir į Gdansko Lecho Valeso oro uostą.

Per šių metų pirmuosius 7 mėn. aviakompanija pervežė daugiau nei 1,2 mln. keleivių savo Gdansko maršrutais, reprezentuodama 7 proc. augimą lyginant su praėjusių metų tuo pačiu periodu.

Įskaitant paskutinę aviakompanijos plėtrą Gdansko orlaivių bazėje, „Wizz Air“ Lenkijoje iki šių metų pabaigos iš viso bazuos 23 orlaivius, įdarbindama daugiau nei 850 įgulos narių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)