„Velomaratono“ organizatoriai ir Vilniaus savivaldybės eismo organizavimo skyrius informuoja, jog dėl dalyvių, žiūrovų ir aplink trasą gyvenančių vilniečių saugumo rugpjūčio 21 dieną nuo 6:30 val. iki 18:00 val. bet kokio transporto eismas bus draudžiamas šiose gatvėse ar jų atkarpose:
Gedimino pr., T. Vrublevskio, Arsenalo, T. Kosciuškos, Žvejų, Upės, Vytauto, A. Mickevičiaus, A. Goštauto.

Uždaryti bus Žvėryno, Karaliaus Mindaugo bei Žaliasis tiltai.

Šiame uždarame trasos rate eismas nevyks, bus įrengti laikini kelio ir informaciniai ženklai, apsauginės tvorelės, budės saugos tarnyba, o reikšmingose sankryžose – policija. Organizatoriai ragina vairuotojus būti atidžiais, stebėti kelio ženklus ir laikytis kelių eismo taisyklių.

Į Vilniaus centrą įvažiuoti bus galima iš Geležinio vilko gatvės ties Goštauto gatvėje esančia „Statoil“ degaline. Lukiškių ir Gynėjų gatvių sankryžoje stovės kelių policijos ekipažas, nukreipsiantis automobilius reikiama kryptimi.

Organizatoriai informuoja, jog keisis kai kurių autobusų ir troleibusų maršrutai, o dviračių maratono trasoje negalima statyti ar palikti transporto priemonių.

Apie eismo ribojimus organizatoriai skrajutėmis ir spaudos pranešimais iš anksto informavo aplinkinių gatvių gyventojus, įmones ir įstaigas, o apie maršrutų pakeitimus visi keleiviai buvo įspėti garso ir vaizdo pranešimais viešajame transporte.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)