Tai praneša Vilniaus miesto savivaldybė ir atsiprašo vairuotojų už laikinus nepatogumus.

Žvėryno tiltu laikinai apribotas transporto priemonių eismas vakarinio piko metu nuo 16 val. iki 19 val., ir ribojamas transporto eismas kairiuoju posūkiu iš A. Goštauto gatvės į A. Mickevičiaus g.

„Tai tyrimas, kuris būtinas siekiant detaliau išanalizuoti transporto srauto struktūrą. Rytoj (ketvirtadienį) yra paskutinė tyrimo diena ir vėliau eismas bus atnaujintas. Specialistai išanalizavę duomenis geriau įvertins eismą šioje vietoje, galės pateikti efektyvesnius eismo reguliavimo siūlymus“, – rašoma savivaldybės pranešime.

Vilniaus miesto savivaldybė atkreipia dėmesį, kad Žvėryno tiltu tyrimu metu galėjo važiuoti tik aptarnaujantis transportas. Taigi, pagal galiojančias taisykles ir toliau juo galėjo naudotis, šioje vietoje veikiančios įmonės, įstaigos, organizacijos, čia gyvenantys asmenys, taip pat krovinius gabenančios transporto priemonės.

Pirminiais duomenimis pagal gautus eismo srautų duomenys, nustatyta, kad po estakados atidarymo eismo srautai A. Goštauto g. link Gedimino prospekto į miesto centro dalį padidėjo 34 proc. Eismo srautai link Žvėryno kol kas yra nusistovėję ir didelių pokyčių nėra. Vakarinio piko metu valandinis eismo srautų pokytis į minėtą teritoriją svyruoja 5 proc. balanse (tai sumažėja, tai padidėja).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)