Portalas DELFI jau rašė apie „Uber“ kompanijos padalinį Lietuvoje. Tiesa, milžiniškos sėkmės sulaukęs startuolis Lietuvoje sukūrė komandą tobulinti savo sistemai, tačiau paslaugų lietuviams dar nepasiūlė.

„Uber“ - platforma, vienijanti automobilių vairuotojus ir keleivius. Išmaniojo telefono programėle keleiviai gali išsikviesti automobilį, kuris jį nuvežą į reikiamą vietą. Atrodytų, kad tai įprasta taksi paslauga, tačiau iš tiesų „Uber“ vairuotoju gali tapti bet kuris asmuo, o ne tik taksi įmonės vairuotojas.

Šiuo metu „Uber“ Lietuvoje ieško trijų darbuotojų, kuriems bus pasiūlyta prisijungti prie komandos Vilniuje. Tuo metu aplinkinėse šalyse jau yra ieškoma darbuotojų plėtoti „Uber“ paslaugas Rytų Europos regione.

Startuolio internetiniame puslapyje nurodoma, kad kompanija įdarbintų regiono vadybininką Taline. Darbo skelbime nurodoma, kad atrinktas darbuotojas bus atsakingas už naujų vartotojų paiešką bei paslaugos populiarinimą visuomenėje, veiklos užtikrinimą.

Reikalavimai į šią poziciją gana dideli: norima, kad už „Uber“ veiklą Taline atsakingas asmuo turėtų ne mažiau nei septynerių metų patirtį konsultavimo, investicijų bankininkystės, rinkodaros ar vadybos srityje.

Aktyviai savo komandą „Uber“ nusiteikusi plėsti ir Varšuvoje.

Lenkijoje ieškoma startuolio atstovų Centrinėje Europoje, vadovų Gdanskui, Sopotui ir Gdynei.

Taip pat ieškoma darbuotojų, kurie galėtų atstovauti „Uber“ interesus bendraujant su įstatymų leidėjais, trečiosiomis šalimis, skleisti „Uber“ koncepciją suinteresuotoms pusėms. Norima, kad lobistine veikla užsiimantys darbuotojai taip pat rengtų pasiūlymus dėl teisinių pakeitimų regionuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)