Šventojoje sveikatingumo centrą valdanti bendrovė „Energetikas” atkakliai siekė tiltą įsiteisinti savo vardu – šiemet pavyko tai padaryti.

Daugiau nei pusketvirto milijono litų vertės 55 metrų gelžbetoninis tiltas su 117 metrų gatvės dalimi Registrų centro buvo įregistruotas kaip bendrovės „Energetikas” nekilnojamasis turtas.

Įdomiausia, kad tiltas Nekilnojamojo turto registre įregistruotas be privalomo įrašo apie visuomenės teisę nevaržomai juo naudotis.

Anapus upės yra ne tik „Energetiko” vasaros poilsio bazė, bet ir privatiems asmenims priklausantys poilsio nameliai, Šventosios valstybinio uosto krantinės.

Bet toks įrašas Nekilnojamojo turto registre privačiai įmonei suteikia teisę pačiai spręsti, ką praleisti per tiltą, arba apmokestinti važiavimą ar ėjimą juo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)