„Plečiame „Statoil“ tinklą, ir pristatydami „Statoil 1-2-3“ automatines degalines norime suteikti vairuotojams galimybę pasirinkti tarp savitarnos ir visapusio aptarnavimo degalinių. Šiuo žingsniu taip pat tikimės pritraukti ir kainai jautresnių vairuotojų bei tuos, kurie skuba, kuriems reikia tik degalų. Jie „Statoil 1-2-3“ automatinėse degalinėse galės įsigyti aukščiausios kokybės degalų už mažesnę kainą – konkuruosime žemiausių degalų kainų segmente“, – sakė „Lietuva Statoil“ generalinis direktorius Giedrius Bandzevičius.

Lietuvoje jau įrengta 13 „Statoil 1-2-3“ automatinių degalinių – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Marijampolėje ir Tauragėje. Bendrovė vertina galimybes toliau plėsti tinklą ir atidaryti daugiau automatinių degalinių.

Iš viso „Statoil” Lietuvoje valdo 75-ių degalinių tinklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)