Nuo 17 val. spūstys yra važiuojant Kalvarijų g. - Konstitucijos g. iš centro ir Kalvarijų g. - Žalgirio g. važiuojant į centrą.

Taip pat automobilių eilės susiformavo Ozo g. - Kareivių g. - Kalvarijų g. abiejuose gatvės pusėse ir Geležinio Vilko gatvės viaduko link.

Dar viena automobilių spūstis abiejuose gatvės pusėse yra Geležinio Vilko – Žalgirio g. bei Laisvės pr. - Justiniškių g. važiuojant iš centro.

Prognozuojama, jog automobilių spūstys mieste bus iki 19-os valandos.

Sostinėje transporto pertvarka įvyko šių metų liepos 1 d. Vilniuje pradėjo veikti nauja viešojo transporto sistema: pakeisti kai kurie autobusų ir troleibusų maršrutai, nebevažinėjo privatūs mikroautobusai, pradėjo kursuoti greitieji autobusai bei popierinius bilietus iš esmės pakeitė elektroninė Vilniečio kortelė.

Taip pat buvo pakeistas eismo organizavimas: gatvėse atsirado daugiau autobusų juostų, o tai reiškia, jog liko mažiau vietos lengviesiems automobiliams. Specialistai prognozavo, jog viešojo transporto sistemos reformos poveikis pasijaus rugsėjį, kai į sostinę iš atostogų grįš dauguma gyventojų ir vairuotojams teks stovėti spūstyse.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)