Virš Pietinio Vilniaus aplinkkelio įrengtas pėsčiųjų tiltas yra įrengtas vadovaujantis nauja technologija ir yra amortizuoja pėsčiųjų judėjimą juo.

Tiltas yra palyginti naujas, buvo skelbta, kad jis nutiestas pagal naujas technologijas, bet tokie jo išsikraipymai atrodo nenormaliai – bijojau juo eiti, jis atrodė nesaugus, vos besilaikantis“, - rašė DELFI skaitytojas, atsiuntęs tilto nuotraukų.

Iš nuotraukų matoma, kad tiltas yra šiek tiek nuslinkęs žemyn.

Vilniaus miesto savivaldybė paaiškino, kad tiltas deformavosi ne savaime, o po šiemet sausio 19 d. įvykusios avarijos, kai savivartis kliudė viaduką.

"Smūgis buvo toks, kad krovininė dalis nulūžo nuo sunkvežimio ir liko stovėti įsirėmusi į viaduką, o mašina sustojo tik už keliasdešimties metrų", - komentavo Vilniaus savivaldybės viešųjų ryšių skyriaus vyriausioji specialistė Inga Simanonytė.

Vilniaus miesto savivaldybė po avarijos planavo viaduką uždaryti, nurodė ji.

„Tačiau po atliktos išsamios tilto ekspertizės buvo nustatyta, kad pavojaus jis nekelia, nes tik pasislinko guoliai ir pažeistos termoizoliacinės siūlės. Kadangi tiltas apdraustas, šiuo metu rengiama remonto sąmata ir šie pažeidimai bus sutvarkyti“, - komentavo ji.

Apie avariją, kurios metu pasislinko viadukas, naujienų portalas DELFI skelbė sausio 19 d.

Sostinės Tūkstantmečio gatvė juda dideli srautai automobilių, tai 4-6 juostų, dviejų krypčių kelias.

Pietinis aplinkkelis vairuotojams atidarytas 2013 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)