Praėjus beveik dviem mėnesiams po Šiaulių keleivių vežimo bendrovės „Busturas“ vadovo Viliaus Laužiko atsistatydinimo, miestui pavaldi bendrovė turi naują vadovą. Juo tapo keturiasdešimt septynerių metų klaipėdietis Tomas Bielinskas. Šiaulių valdžia šį kandidatą jau buvo išsirinkusi balandžio pradžioje, tačiau jo pavardės viešai neskelbė, nes laukė Specialiųjų tyrimų tarnybos ataskaitos apie jo veiklą.

T. Bielinskas į „Busturo“ vadovo postą buvo pasirinktas iš 39 kandidatų. Jis yra įgijęs aukštąjį išsilavinimą, turi panašaus darbo patirties. Yra dirbęs ne vienoje stambioje įmonėje, taip pat transporto organizavimo srityje. Šiaulių keleivių vežimo bendrovės „Busturas“ vadovo pareigas T. Bielinskas pradės eiti nuo pirmadienio.

Šiuo metu bendrovei laikinai vadovauja buvęs generalinis direktorius V. Laužikas. Iš „Busturo“ vadovo posto jis pasitraukė vasarį savo noru, po bendrovėje kilusio vagystės skandalo. Paskyrus T. Bielinską „Busturo“ vadovu, V. Laužikas įmonėje lieka dirbti, jis dirbs eksploatacijos direktoriumi.

Šaltinis
Temos
Šiaulių apskrities televizija
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)