Apie 13 val. pranešta, kad vakarų ir šiaurės Lietuvoje buvę slidūs
magistraliniai, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai
yra pabarstyti, jų dangos šlapios. Tačiau likusioje šalies teritorijoje kelių
dangos daugiausia drėgnos, vietomis sausos.

Mažesnio
intensyvumo rajoniniai keliai kai kur, ypač šiaurės vakarinėje šalies
pusėje, Tauragės rajone silpnas lietus, kitur be žymesnių kritulių.

Sekmadienį oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos
tarnybos duomenimis dieną kai kur numatomi trumpalaikiai krituliai.
Vėjas vakarų, šiaurės vakarų 7–12 m/s, kai kur gūsiai iki 17 m/s.
Aukščiausia oro temperatūra – nuo 1 iki 6 laipsnių šilumos.

Keliai buvo slidūs nuo pat ryto. Apie 6 val. šiaurės ir vakarų Lietuvoje magistralinių, krašto ir rajoninių kelių dangos buvo barstomos dėl susidariusio plikledžio.

Rytinėje ir pietinėje šalies dalyse bei vidurio Lietuvoje vietomis sekmadienio rytą lijo silpnas lietus, kai kur pereinantis į šlapdribą, valstybinės reikšmės keliai buvo šlapi.

9 val. kelininkai pranešė, kad Pasvalio ir Panevėžio rajonuose formavosi plikledis, barstomi magistraliniai, krašto ir didesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai. Vakariniuose šalies rajonuose dar buvo likę slidžių ruožų.

Šilutės, Jurbarko, Tauragės, Radviliškio ir Kelmės rajonuose buvo barstomi krašto ir rajoninių kelių pavojingi ruožai. Vykstančių šiais keliais prašoma atsižvelgti į kelio dangos būklę ir pasirinkti saugų, o ne maksimaliai leistiną, greitį. Mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai kai kur, ypač šiaurės vakarinėje šalies pusėje, – slidūs. Šalyje be žymesnių kritulių, Raseinių rajone tvyrojo silpnas rūkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją