Tiesa, antroji įsinešti leidžiama rankinė negali viršyti 35x20x20 cm išmatavimų. Primename, kad anksčiau „Ryanair“ leido nemokamai įsinešti tik vieną rankinį bagažą, kurio svoris neviršija 10 kg.

Taip pat nuo sekmadienio mažėja pakartotinio įlaipinimo bilieto mokestis nuo 70 svarų (284 Lt) iki 15 svarų (60 Lt), jei keleivis bus užsiregistravęs internetu.

Kaip jau anksčiau skelbta, nuo sausio 5 d. „Ryanair“ žada perpus mažinti registruojantis taikomus bagažo mokesčius nuo 60 svarų sterlingų (243 Lt) iki 30 svarų sterlingų (121 Lt).

Per naktinius skrydžius - 21-8 val. - skrendantiems keleiviams bus leidžiama pailsėti ir nebus skelbiama apie nuolaidas ar patrauklius pasiūlymus.

Nuo lapkričio perkantiems bilietą „Ryanair“ interneto svetainėje suteikta galimybė per parą ištaisyti klaidas parašytuose varduose, pavardėse ar pakoreguoti skrydį, jei apsiriko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)