Rytų Lietuvoje bei Tauragės apskrityje ir Raseinių, Kelmės, Telšių ir Plungės rajonuose ant kelių dangų susiformavo plikledis. Čia, valstybinės reikšmės keliuose, dirba kelių priežiūros mechanizmai, ir Lietuvos automobilių kelių direkcija prašo vairuotojų nedaryti staigių manevrų.

Likusioje šalies dalyje valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis drėgnos, o rajoniniai keliai su žvyro danga pažliugę, kai kur provėžoti bei slidūs.

Vandens gylis krašto kelio Nr. 206 Šilutė-Rusnė apsemtame ruože, kurio ilgis - 410 metrų (nuo 6,308 iki 6,723 km), išlieka 25 cm. Lengvųjų transporto priemonių eismas draudžiamas. VĮ "Klaipėdos regiono keliai" specialiomis transporto priemonėmis apsemtu ruožu kelia lengvuosius automobilius, gyventojus bei keleivius.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną krituliai nenumatomi. Rytą vietomis formuosis plikledis. Aukščiausia oro temperatūra nuo 5 iki 10 laipsnių šilumos.

Praneša apie avarijas Kaune

Ankstyvą šeštadienio rytą kai kuriose Kauno miesto ir apylinkių kelių ruožuose vairuotojus stebino apledėjusi kelio danga. Dėl po nakties staiga pasikeitusių eismo sąlygų, įvyko ne viena avarija.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša, kad ir mieste, ir už jo ribų netrūksta rytinių, nuotaiką temdančių įvykių.

Kaunietė Miglė įspėja apie pavojingą situaciją Taikos prospekte, važiuojant link Ateities plento. Anot skaitytojos, gatvės atkarpa padengta „žiauriu ledu“, keli automobiliai jau susitrenkę.

Kitas skaitytojas informuoja apie nepravažiuojamą kelią Kaunas-Šakiai. Kaunietis Kęstutis iš įvykio vietos siunčia nuotrauką, kurioje užfiksuotas skersai kelio už Zapyškio gyvenvietės stovintis vilkikas. Teigiama, kad kelias nepravažiuojamas ir neaišku, kada jis bus atlaisvintas.

„Perspėkite vairuotojus, kad važiuotų itin atsargiai“, – perspėja portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)