Pagyrimų naujajam automobiliui negaili ir automobilio gamintojos steigėjas bei prezidentas Stivas Salynas (Steve Saleen).

Naujasis "Saleen S7" konkuruos su "greičiausiais, galingiausiais ir prabangiausiais pasaulio automobiliais, be to, keletas laimingųjų, kurie jį turės, tikrai pajus, ką reiškia amerikietiškas vairavimas", sakė S.Salynas (Steve Saleen).

Ilgas ir platus automobilis turi kelis legendinio "Ford GT 40" ir "Porsche Le Mans" bruožus. Techniniai šio automobilio ypatumai yra tikrai išskirtiniai.

Automobilis turi A formos važiuoklę su koriniu sudėtiniu sustiprinimu, prie kurio pritvirtintos anglies pluošto korpuso dalys. Variklis buvo paskolintas iš "Ford" markės automobilių ir gerokai patobulintas. 7 litrų variklis leidžia automobiliui įsibėgėti iki 100 kilometrų per valandą greičiu vos per keturias sekundes.

Salonas aptrauktas natūralia oda, be to, automobilyje įmontuota oro kondicionavimo sistema, elektroniškai valdomi langai, pedalus galima priderinti prie vairuotojo kojų. Be to, "protingame" užpakalinio vaizdo veidrodėlyje įmontuota vaizdo kamera, o "Formulės 1" stiliaus vairą galima bet kada lengvai nuimti ir vėl pritvirtinti.

Naujojo automobilio kaina turėtų sudaryti apie 375 tūkstančius JAV dolerių.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją