Vykdomoji „Ryanair“ pardavimų ir rinkodaros direktorė Rytų Europai Katarzyna Gaborek DELFI sakė, kad Stokholmas buvo viena iš vasaros sezono krypčių, kuria nustos skraidyti, kai nuo lapkričio prasidės žiemos sezono tvarkaraštis.

„Su žiemos sezono tvarkaraščiu kiek pasikeis mūsų skrydžių kryptys ir viena iš krypčių, kuria nebus skraidoma, bus Stokholmas. Kai kurios kryptys, pavyzdžiui, Alikantė, Rodas, Kosas iš Kauno buvo tipiškos vasaros kryptys, todėl, žinoma, žiemą jomis nebus skraidoma“, – komentavo ji.

Tačiau K. Gaborek tvirtino negalinti nieko daugiau pasakyti apie kitus nuo lapkričio būsiančius pokyčius.

Katarzyna Gaborek
„Šiuo metu rengiame žiemos sezono tvarkaraštį ir jis dar nėra baigtas, manau, kad bus daugiau pokyčių. Mes jį dar rengiame, todėl negalime nieko daugiau pasakyti“, – sakė „Ryanair“ atstovė.

DELFI primena, kad Stokholmo krypties iš Vilniaus prieš porą mėnesių atsisakė ir kita pigių skrydžių bendrovė „Wizzair“.

„Stokholmo kryptyje yra pastebimas mažas lėktuvų užimtumas“, – gegužę DELFI sakė Tarptautinio Vilniaus oro uosto direktorius Tomas Vaišvila.

DELFI primena, kad šiuo metu iš Kauno su „Ryanair“ galima nuskristi į septyniolika miestų: Alikantę, Birmingemą, Bristolį, Briuselį (Šarlerua), Dubliną, Edinburgą, Frakfurtą (Hahną), Gioteburgą, Kosą, Lydsą, Liverpulį, tris Londono oro uostus (Lutoną, Stanstedą, Getviką), Oslą, Paryžių (Beauvais), Rodą, Tamperę ir Stokholmą.

Nuo gegužės pradžios iš Vilniaus „Ryanair“ lėktuvai kyla šešiomis kryptimis: į Barseloną (Žironą), Brėmeną, Dubliną, Londoną, Milaną, Romą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)