Artėjantį žiemos skrydžių sezoną Kaune skrydžių dažnumas padidės 10 proc., o Vilniuje per savaitę atsiras vienas papildomas skrydis, palyginti su 2013-2014 m. žiemos tvarkaraščiu.

Tai per spaudos konferenciją pranešė „Ryanair“ komercijos vadovas Davidas O’Brienas.

Žiemos sezonu iš Kauno grąžinami skrydžiai į Birmingemą ir Londono Getviko oro uostus, kurių nebuvo pastaruosius du žiemos sezonus. Dažniau bendrovės lėktuvai skraidys į Briuselį, Romą ir Paryžių.

Žiemos sezono metu bendrovė planuoja turėti 20 maršrutų: 9  Kaune ir 11 Vilniuje.

Iš viso iš Kauno per savaitę pigių skrydžių bendrovė žiemą skraidys 56 kartus per savaitę, o iš Vilniaus - 70 kartų per savaitę.

Skrydžių kryptys iš Kauno žiemą yra Jungtinės Karalystės miestai Birmingemas, Bristolis ir Londonas, Airijos Dublinas, Vokietijos Frankfurtas, Norvegijos Oslas ir Kipro Pafosas. Iš Vilniaus žiemą bus skrendama į šiuos miestus: Barseloną Ispanijoje, Bremeną Vokietijoje, Briuselį Belgijoje, Korką ir Dubliną Airijoje, Liverpulį ir Londoną Jungtinėje Karalystėje, Milaną ir Romą Italijoje, Paryžių Prancūzijoje ir Oslą Norvegijoje.

Be to, "Ryanair" šiemet planuoja paleisti tinklalapį ir lietuvių kalba.

Bendrovė laikosi savo permainų strategijos ir keičia numatytas taisykles keleiviams, kad sudomintų daugiau vartotojų. Apie esmines permainas, pavyzdžiui, naują bendrovės tinklalapį DELFI skelbė anksčiau.

Kitą mėnesį pigių skrydžių bendrovė planuoja paleisti išmaniesiems telefonams skirtą programėlę.

"Ryanair" yra įsteigusi lėktuvų bazę Kaune, kol kas neplanuojama Lietuvoje įkurdinti antros bazės.

"Niekada nesakau niekada", - paklaustas apie galimybę Lietuvoje steigti antrąją bazę sakė D. O'Brienas, tačiau teigė kad artimiausiu metu planų steigti naują bazę Lietuvoje nėra.

Įmonė tikisi artimiausiais metais pagausinti savo lėktuvų parką daugiau nei 100 lėktuvų, iki 400 lėktuvų, atitinkamai daugiau lėktuvų skraidys ir iš Lietuvos - tai reikštų ir naujų darbo vietų kūrimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (170)