Žiemą „Ryanair“ bendrovės lėktuvai kils į 21 Europos oro uostą. Iš Vilniaus bus vykdomos 12 skrydžių kryptys. Iš Kauno – 9.

Planuojama, 2015 m. Lietuvoje aptarnauti 1,3 mln. klientų (680 tūkst. – Kaune, 650 tūkst. – Vilniuje).

Visiškai naujų krypčių iš Lietuvos žiemos sezonui „Ryanair“ kol kas nežada, tačiau kai kuriuos vasaros metu vykstančius skrydžius pratęsia ir žiemai.

Iš Kauno žadama ne tik vasarą, bet ir žiemą skristi į Maltą. Taip pat skrydžiai bus vykdomi į Birmingemą, Londono tris oro uostus, Šanoną, Oslą, Dubliną, Bristolį.

Iš Vilniaus šaltuoju metų metu nebus nutraukti skrydžiai į Frankfurtą ir Madridą. Taip pat bus skrendama į Oslą, Dubliną, Liverpulį, Londoną, Brėmeną, Briuselį, Paryžių, Milaną, Barseloną ir Romą.

„Ryanair“ bendrovė šiuo metu turi 73 bazes. Bendrovė jau yra užsakiusi 383 naujus lėktuvus ir 2024 m. žada turėti 160 mln. klientų. Šiuo metu bendrovės paslaugomis naudojasi apie 100 mln. klientų per metus. 2024 m. planuojama iš viso turėti 520 lėktuvų. Per dieną „Ryanair“ bendrovės lėktuvai pakyla ir leidžiasi apie 1600 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)