Lietuvos automobilių kelių direkcija pranešė, kad dėl intensyvaus transporto srauto spūstys buvo susidariusios magistralinio kelio Vilnius-Utena ruože nuo 10,00 iki 20,00 kilometro. 21.17 val. eismoinfo.lt paskelbta, kad šiame ruože nebėra transporto priemonių spūsties.

Dėl eismo įvykio buvo susidariusi spūstis ir prie Kauno. Čia buvo ribojamas eismas magistralinio kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 100 km, ties A. Meškinio tiltu, Kauno kryptimi. Dėl susiaurėjusios važiuojamosios dalies susidarė transporto spūstis. Eismas vyko pirmąja eismo juosta, kurioje buvo ribojamas greitis iki 60 km/h. Apie 21 val. problemos buvo išspręstos.

Dar ketvirtadienio pavakarę Vilniuje ėmė formuotis didelės spūstys. Tinklalapio šviesoforai.lt duomenimis, prieš 16 val. sostinėje jau buvo 11 grūsčių.

Tradiciškai nuo automobilių užsikimšo Gynėjų-Lukiškių sankryža, Geležinio vilko, Ukmergės, Kalvarijų, Kareivių gatvės.

Tinklalapio duomenimis, gatvės kimštis pradėjo kiek po 15 val., o spūsčių pabaiga prognozuojama apie 18 val.

Vis dėlto dar apie 17 val. 30 min. spūsčių ne tik nebuvo sumažėję, o atvirkščiai, fiksuota net daugiau - 19 vietų.

Apie eismo įvykius nepranešama.

Penktadienis - Joninės- Lietuvoje yra šventinė diena, taigi daugelio šalies gyventojų laukia trijų dienų savaitgalis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)