Iš Kauno lėktuvas kils pirmadieniais, 9.30 val., o Reikjavike leisis 10.40 val. Atgal į Kauną kils taip pat pirmadieniais 00.55 val. ir leisis 07:55 vietos laiku.

„WOW air“ yra dar viena aviakompanija Kauno oro uoste ir pirmoji oro uosto istorijoje sujungsianti Kauną ir išskirtinio grožio Islandijos salą. Esame tikri, kad lietuviai pamėgs šią šalį ir įtrauks į savo atostogų planus. Be to, tai proga keliauti mėgstantiems islandams atrasti Lietuvą“, – sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

„WOW air“ 2011 metais įkurta Islandijos aviakompanija. Bendrovės skrydžių žemėlapis apima 12 Europos miestų – Kopenhagą, Londoną, Ciurichą, Bazelį, Krokuvą ir kitus – Kaunas bus trylikta kryptis.

Kauno oro uosto vasaros sezono maršrutų tvarkaraštyje taip pat numatyti skrydžiai į Palmą de Maljorką, Dubliną, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Liverpulį, Frankfurtą Haną, Birmingemą, Briuselį, Bristolį, Oslą, Tamperę, Edinburgą, Alikantę, Rodą, Kosą, Stokholmą, Lydsą Bradfordą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)