„Vakoil“ direktorius Povilas Ugianskis bendrovės pajamų ir klientų augimą sieja su metų pradžioje įmonėje pradėtomis įgyvendinti reformomis – degalinių modernizavimu, investavimu į personalo kvalifikacijos kėlimą. Šių metų pradžioje „Vakoil“ vadovai pradėjo iš esmės pertvarkyti kompanijos struktūrą ir darbo organizavimo principus.

Anot „Vakoil“ direktoriaus, artimiausiu metu kompanija svarstys galimybę papildomai investuoti nuo 2 iki 3 mln. Lt į tinklo plėtrą. „Svarstome apie „Vakoil“ tinklo plėtrą į kitus Lietuvos miestus. Norėtume iki 2011 metų pabaigos įsigyti vieną, dvi degalines Vilniaus arba Klaipėdos apylinkėse“, – sako P. Ugianskis.

Lietuviško kapitalo degalinių tinklas „Vakoil“ Lietuvoje veiklą pradėjo 2001 metais, kai buvo atidaryta pirmoji degalinė. Didėjančios prekybos apimtys ir augantis klientų skaičius paskatino įmonę plėstis tiek Kauno mieste, tiek ir už jo ribų. Šiandien „Vakoil“ tinklą sudaro šešios degalinės, iš kurių keturios – Kauno mieste, o likusios dvi – Prienų bei Kalvarijos rajonuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją