„Norime užtikrinti, kad po vėlai vakare pasibaigsiančių mišių vilniečiai galėtų saugiai grįžti namo viešuoju transportu. Todėl Kūčių vakarą sostinės gatvėse dalis viešojo transporto vyks papildomais reisais", - teigia „Susisiekimo paslaugų" l. e. p. direktorė Modesta Gusarovienė.

Per Kūčias numatyti aštuoni papildomi reisai, ilgiau važiuos naktiniai autobusai.

Gruodžio 24-osios vakarą papildomai į Vinco Kudirkos aikštės ir Karaliaus Mindaugo tilto stoteles vyks šių maršrutų autobusai ir troleibusai, o jų paskutiniai atvykimo laikai yra: 2 maršruto troleibusas (stoties kryptimi) Karaliaus Mindaugo stotelėje stos 23.23 val.;

3 maršruto troleibusas (Karoliniškių kryptimi) Vinco Kudirkos aikštės stotelėje - 23.28 val.; 6 maršruto troleibusas (Žemųjų Panerių kryptimi) Vinco Kudirkos aikštės stotelėje - 23.20 val.; 17 maršruto troleibusas (Naujininkų kryptimi) Karaliaus Mindaugo stotelėje stos 23.15 val.; 53 maršruto autobusas (Fabijoniškių kryptimi) Vinco Kudirkos aikštės stotelėje stos 23.34 val.

Naktį iš gruodžio 24 į 25 d. važiuos naktiniai autobusai, ir jie važiuoti pradės kur kas anksčiau - jau nuo 24 val. Jie taip pat važiuos šv. Kalėdų naktimis - iš gruodžio 25 d. į 26 d. ir iš 26 d. į 27 d., jie kursuos įprastu tvarkaraščiu.

Naktiniai autobusai vilniečių lauks ir Naujųjų metų naktį - jie vyks iki pat pirmųjų sausio 1 d. rytinių viešojo transporto reisų. Naktimis iš sausio 1 d. į sausio 2 d. ir iš sausio 2 d. į sausio 3 d. taip pat važiuos naktiniai autobusai, kurie kursuos pagal įprastą tvarkaraštį.

Tiek per Kūčias, tiek ir kitomis švenčių dienomis - per šv. Kalėdas ir Naujųjų metų dieną - visas viešasis transportas važiuos poilsio ir šventinių dienų tvarkaraščiu.