Nuo 2015 metų kovo keleiviai iš Londono Gatviko oro uosto galės skristi į Bostono tarptautinį Logano oro uostą, o nuo birželio 4 dienos – ir į Vašingtono Thurgoodo Marshallo oro uostą.

Skrydžiai nebus tiesioginiai – teks sustoti Keblaviko tarptautiniame oro uoste Islandijos sostinėje Reikjavike. Be to, bus taikomas ir 8,98 svarų (39,25 Lt) užsakymo mokestis, dar 9 svarus (39,34 Lt) teks pakloti už bagažo registraciją, todėl keleiviams už skrydį už viso teks sumokėti 146,98 svarus (642,48 Lt).

Į Bostoną bendrovė keleivius skraidins penkis kartus per savaitę, o į Vašingtoną – keturis.

WOW vykdomasis direktorius Skuli Mogensenas teigia: „Tai tik pirmasis žingsnis, siekiant keleiviams suteikti pigių skrydžių per Atlantą galimybę. Siūlome naują rinką keleiviams, kurie anksčiau tokių kelionių sau leisti negalėjo. Pigių skrydžių oro linijų rinka jau siūlo pigių skydžių į Šiaurės Ameriką, esu labai laimingas, kad esame vieni iš pirmųjų, galinčių tai padaryti – siūlome kainą, kuri neabejotinai privers mūsų konkurentus peržiūrėti planus“.

WOW – ne pirmoji skrydžių bendrovė, siūlanti tokius skrydžius už itin mažą kainą. Liepą „Norwegian Air“ pradėjo siūlyti pigius skrydžius į Niujorką, Los Andželą ir Fort Loderdeilą vos už 149 svarus (651,31 Lt). Skrydžių bendrovė į Niujorką skraidina tris kartus per savaitę, o į Los Andželą ir Fort Loderdeilą - po du.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)