Naujos "Cash & Drive" degalinės jau veikia Vilniuje, Kaune bei Panevėžyje. Čia atsiskaityti galima tik grynaisiais pinigais ir įmonėms išduotomis kuro kortelėmis, degalai kainuoja 17 ct pigiau nei įprastai. Nuolaidų bei banko kortelės nėra aptarnaujamos.

"Atidarę pirmąją "Cash & Drive" tipo degalinę sulaukėme tikrai didelio vairuotojų susidomėjimo, kuris nuolat auga. Degalų pardavimai šioje degalinėje pateisino mūsų lūkesčius – klientai mielai renkasi taupyti ir už degalus mokėti mažiau, – teigia didžiausią degalinių tinklą Lietuvoje valdančios bendrovės "Lukoil Baltija" generalinio direktoriaus pavaduotojas Romas Turlinskas. – Remdamiesi sėkminga Vilniaus patirtimi tikimės, kad ir kitų miestų vairuotojai "Cash & Drive" degalines sutiks palankiai."

Naujos "Cash & Drive" degalinės jau veikia Vilniuje, Rinktinės g. 59, Kaune, Pramonės g. 44, ir Panevėžyje, Ramygalos g. 186.

„Lukoil Baltija" iš viso valdo 114-os degalinių tinklą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)