Kaip DELFI sakė Lietuvos Automobilių kelių direkcijos Marijampolės regiono žiemos tarnybos budėtojas, pasienyje nusidriekė ilga automobilių eilė. „Kiek kilometrų, negaliu pasakyti. Bet per kamerą matau, kad yra. Matau, kad stovi mašinos ir nejuda. Spūtis yra, bet kiek kilometrų, negaliu pasakyti“, – teigė jis.

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) informavo, kad, naujausiais duomenimis, krovininių automobilių eilė pasienyje yra nusidriekusi apie 18 km.

„Dėl slidaus kelio krovininiai automobiliai Lenkijoje neįvažiuoja į kažkokį kalną. Ši problema kol kas neišsisprendusi. Juda eilė, bet labai lėtai – kaip pasieniečiai informavo, po kelias mašinas“, – pasakojo Marijampolės apskrities VPK budėtojas.

Esant galimybei pareigūnai krovininių automobilių vairuotojams ragina susilaikyti nuo kelionių į Lenkiją, o lengviesiems automobiliams – rinktis kelią per Lazdijų pasienio postą.

Eismo sąlygos išlieka sudėtingos visoje šalyje.

Šalyje dėl pustymo valstybinės reikšmės kelių dangos ketvirtadienio pavakarę vietomis padengtos prispausto sniego provėžomis ir slidžios.

Mažesnio eismo intensyvumo keliai visoje šalyje padengti prispausto sniego sluoksniu ir taip pat slidūs.

Pasak Lietuvos automobilių kelių direkcijos pranešimo, vietomis dėl pustymo ant kelių dangų susidariusios sniego sankaupos. Valomi ir barstomi visi valstybinės reikšmės keliai.

Lengvųjų transporto priemonių eismas draudžiamas krašto kelyje Šilutė-Rusnė, kur apsemto ruožo ilgis yra 410 metrų). VĮ „Klaipėdos regiono keliai“ specialiomis transporto priemonėmis apsemtu ruožu kelia lengvuosius automobilius, gyventojus bei keleivius.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį vietomis numatomas snygis.

Vėjas šiaurės rytų, šiaurės, 7-12 m/s.

Žemiausia oro temperatūra nuo 14 iki 19 laipsnių šalčio, rytinėje šalies dalyje – iki 22 laipsnių šalčio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)