Iki šiol E. Lazauskas dirbo vykdomuoju direktoriumi „Ernst & Young Baltic“ verslo konsultacijų padalinyje.

Per savo karjerą naujasis Krovinių vežimo direkcijos vadovas yra vadovavęs Lietuvos ir tarptautinėms ekspertų komandoms, dirbusioms logistikos sektoriuje.

E. Lazauskas su komanda rengė veiklos strategijas bei verslo planus, vertino efektyvumo didinimo potencialą, padėjo įmonėms pertvarkyti procesus, nustatyti veiklos valdymo rodiklius ir diegti jų kontrolės sistemas.

43 metų E. Lazauskas verslo konsultacijų srityje dirbo iš viso 17 metų.

Jis prisidėjo rengiant Klaipėdos viešojo logistikos centro įkūrimo galimybių studiją, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto plėtros iki 2030 metų programą, Europos plėtros ir rekonstrukcijos banko užsakymu rengė Baltijos šalių transporto sektoriaus investicinių projektų analizę.

E. Lazauskas taip pat yra dirbęs su klientais Rytų Europoje, rengęs rekomendacijas dėl jūrų uostų, oro uostų, geležinkelių ir oro navigacijos monopolinių paslaugų tarifų politikos tobulinimo.

„Lietuvos geležinkeliuose“ matau daug iššūkių. Vieni pirmųjų mano darbų bus užtikrinti bendrovės veiklos skaidrumą ir vienodus krovinių vežimo principus visiems klientams. Taip pat svarbu didinti efektyvumą – tam erdvės dar tikrai yra“, – sakė naujasis Krovinių direkcijos vadovas E. Lazauskas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)