Sekmadienį ryte „Small Planet“ lėktuvo „A320“ priekis nuvažiavo nuo redėjimo tako ant žolės.

Kol per incidentą buvo uždarytas „Alpha“ nusileidimo takas, į Birmingemo oro uostą nebuvo įleidžiami didesni nei „boeing 757“ lėktuvai, informuoja airlive.net.

„Small Planet Airlines“ Marketingo departamento direktorius Simonas Bartkus komentare DELFI teigia, kad bendrovės orlaivis, skridęs iš Paderborno (Vokietija) į Birmingemą (Jungtinė Karalystė), po nusileidimo Birmingemo oro uoste nuriedėjo nuo riedėjimo tako ir sustojo ant žolės. Visi 98 reisu skridę keleiviai buvo saugiai išlaipinti iš orlaivio, nei keleiviai, nei įgulos nariai sužeidimų nepatyrė.

„Lėktuvas buvo saugiai nuvilktas nuo sustojimo vietos, Birmingemo oro uosto veikla nebuvo sutrikdyta. Keleivių saugumui teikiame aukščiausią prioritetą, todėl skrydis buvo atidėtas. Skrydžiui S5 3259 iš Birmingemo į Paderborną buvo atsiųstas kitas orlaivis. Šiuo metu vykdoma orlaivio apžiūra, pirminiais duomenimis, didesnių pažeidimų orlaivis nepatyrė. Dėl incidento priežasčių „Small Planet Airlines“ šiuo metu vykdo tyrimą. Nuoširdžiai atsiprašome visų keleivių dėl patirtų nepatogumų“, - teigia jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)