Lėktuvu iš Vilniaus į Londono Lutono oro uostą skridęs Ainius Lašas DELFI sakė, jog ryte keleiviams įgulos vadas pranešė, kad Lutono ir Stanstedo oro uostai bus uždaryti iki 9 val. ryto, o lėktuvai bus nukreipti į kitus oro uostus.

„Nukreipti visi keleiviai, nes tiesiog nebuvo galima nusileisti“, - sakė jis. A. Lašas sakė, jog taip nutiko dėl sniego. „Dėl kitų miestų nežinau, bet akivaizdu, kad nemažai skrydžių turėjo būti bent jau atidėti“, - teigė pašnekovas.

„Wizz air“ oro linijomis skridęs keleivis sakė, jog daugeliui lėktuvu skridusių žmonių kilo nemažai keblumų, nes juos turėjo pasitikti šeimos nariai Lutone arba jie stovėjimo aikštelėje buvo palikę savo mašiną. „O nuo Lutono iki Birmingamo yra nemažas kelias. Taigi galvos skausmo pakako“, - sakė jis.

Lutono oro uostas skelbia, kad šiuo metu yra atidarytas, tačiau keleiviai bei juos pasitikti atvykstantys draugai bei giminaičiai dėl nepalankių oro sąlygų, trikdančių skrydžių tvarkaraštį, turėtų pasitikslinti skrydžio informaciją.

Iš kai kurių miestų – Talino, Katovicų, Bratislavos – atvykę lėktuvai oro uoste nusileido gerokai pavėlavę. Taip pat pranešama, kad Londono Stanstedo oro uoste popietę buvo atšauktas lėktuvų nusileidimas iš Bratislavos, Krokuvos, Turino, Rygos, Tamperės bei kitų Europos miestų.

Vilniaus oro uostas informacijos, kad skrydžiai į Didžiąją Britaniją bus atidėti, nepateikia. Kauno oro uoste į Stanstedą apie 15 val. turėjęs išskristi lėktuvas taip pat pakilo laiku. Pagal Stanstedo oro uoste pateikiamą informaciją, tikimasi, kad jis nusileis keliomis minutėmis anksčiau nei turėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)