Palangos savivaldybės Viešojo skyriaus darbuotojai už nelegalios iškabos sumontavimą ruošėsi surašyti administracinio teisės pažeidimo protokolą ir oro uosto direktorei Jolantai Jucevičiūtei skirti nuo 500 iki 1000 litų baudą.

Tačiau supratusi, kad skubant montuoti iškabą buvo pažeista savivaldybės nustatyta tvarka, oro uosto administracija užrašą „Klaipėda” skubiai nuėmė – iškaboje liko tarpas.

„Formaliai mes oro uostą vis tiek galėtume bausti, nes dabar iškabos žodžiai yra išdėstyti ne taip, kaip buvo suderinta anksčiau. Palauksime, kol bus grąžintas ankstesnis žodžių išdėstymas”, – tvirtino Viešosios tvarkos skyriaus vedėjo pavaduotoja Danutė Mikienė.

Palangos valdžią papiktino tai, kad negavęs palangiškių pritarimo Tarptautinis Palangos oro uostas virš keleivių terminalo pastato prieš savaitę sumontavo naują iškabą „Oro uostas Klaipėda–Palanga”.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)