Penktadienio rytą sudėtingos eismo sąlygos rytų, pietryčių, vidurio Lietuvoje bei Tauragės ir Marijampolės rajonuose dėl ant kelių dangų susiformavusio plikledžio, čia barstomi slidūs valstybinės reikšmės kelių ruožai.

Vairuotojų prašome atkreipti dėmesį į tai, kad keliuose yra slidžių ruožų, todėl neskubėkite, nedarykite staigių manevrų.

Vakarinėje ir šiaurinėje šalies dalyse magistralinių, krašto ir didesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos daugiausia drėgnos. Būkite atidūs mažesnio intensyvumo rajoniniuose keliuose, kadangi dar yra išlikusių šlapio sniego provėžų, slidžių ruožų, o miškingose vietovėse keliai apledėję.

Vakarinėje Lietuvos teritorijoje protarpiais lynoja. Oro temperatūra nuo 1 laipsnio šalčio iki 5 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną be žymesnių kritulių. Kai kur plikledis. Aukščiausia temperatūra nuo 2 iki 7 laipsnių šilumos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)