Radvilėnų plento vingiuotoje kelio atkarpoje, „VW Golf“ vairuotoja, važiuodama nuo Tunelio gatvės, vingyje nesuvaldė transporto priemonės ir nuvažiavo nuo kelio. Nevaldomas automobilis šlaitu skriejo apie 50 metrų, kol atsitrenkė į griovyje augantį medį. Laimei, vairuotoja atsipirko išgąsčiu, pirminiais duomenimis, rimtesnių sužalojimų išvengta.

Ankščiau ryte, tarp 8 ir 9 val. ryto Parodos gatvėje buvo susidaręs didelis kamštis. Spūstis kilo, nes autobusai sunkiai leidosi nuo slidaus kalno. Vairuotojai autobusus buvo priversti stabdyti į važiuojamosios dalies bortą.

Pasak „Kauno autobusai“ Technikos direktoriaus pavaduotojo Rimo Stankaičio, visose Kauno įkalnėse autobusų vairuotojams kilo keblumų užkilti į viršų. Viešasis transportas darbą pradeda apie 4.30 val. ryto, tuo tarpu keliai šįryt Kaune pradėti tik valyti apie 7-8 val.

„Kauno švara“ atstovė spaudai Rima Apolianskaitė DELFI patvirtino, kad visos įkalnės šiuo metu pabarstytos, nuo 11 val. toliau barstomos miesto gatvės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)