Kasdien į darbą dabar tenka eiti gatve, o eismas ja itin judrus. Vairuotojai pypsina, pyksta – o ką daryti, juk nebėra pėsčiųjų tako", – apmaudą liejo K. Petrausko g. dirbanti Gita.

Moteris taip pat skundėsi, kad gatvės pakraštyje stovi ne vienas automobilis, todėl juos tenka apeiti vos ne gatvės viduriu. Be to, ji baiminasi, kad netrukus, rugsėjo pradžioje į gatves pasipils didelis srautas moksleivių. "Jeigu mokinuką partrenks automobilis, kas bus kaltas?" – klausė Gita.

Susisiekus su bendrovės „Autokausta" atstovais tapo aišku, kad skubiai pagelbėti K. Petrausko g. einantiems pėstiesiems vargu ar pavyks.

"Šiuo metu darbuotojai kloja troleibusų kontaktiniam tinklui būtinus pamatus, šie darbai atliekami šaligatvyje, todėl jis ir buvo išardytas", – aiškino "Autokaustos" statybų direktoriaus pavaduotojas Arūnas Bulovas.


Jo teigimu, klojamų pamatų skersmuo – apie vieną metrą, o K.Petrausko g. atkarpoje nuo Savanorių pr. iki Aušros g. yra siauri šaligatviai, tad darbininkams teko okupuoti visą pėsčiųjų zoną.

Šioje atkarpoje betonavimo darbai baigti praėjusį savaitgalį, todėl žmonės jau gali laisviau judėti, bet nuo šiandien darbai persikėlė tolyn Sporto g. link.

Iš pradžių darbininkai K.Petrausko g. klos kabelius, tik vėliau šioje gatvėje bus pastatyti troleibusų kontaktinio tinklo stulpai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)