„Sulaukėme ypač didelio mūsų verslo keleivių susidomėjimo SAS maršrutu Stokholmas – Vilnius, todėl vasaros pabaigoje, daugeliui grįžtant į darbus po atostogų, didiname skrydžių skaičių šiuo maršrutu“, – teigia SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, SAS vadovė Baltijos šalims SAS lėktuvai darbo dienomis Stokholmo Arlandos oro uoste kils 9:35 ir 14:45 val., o iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto išskris 12:45 ir 17:55 val. Šeštadienį ir sekmadienį išvykimo laikai šiek tiek skirsis. Skrydžiai maršrutu Stokholmas – Vilnius bus vykdomi 50 vietų „SAAB 2000“ lėktuvais, skrydis truks apie 1 val. 30 min. Bilietus į naujuosius reisus bus galima įsigyti nuo gegužės 20 d.

Papildomų reisų į Stokholmą dėka keleiviai iš Vilniaus turės daugiau patogių jungčių su įvairiais Europos miestais – Briuseliu, Londonu, Paryžiumi, Amsterdamu, Mančesteriu, taip pat su miestais Švedijoje ir Suomijoje.

SAS Lietuvoje šiuo metu vykdo 19 skrydžių per savaitę iš Vilniaus į Kopenhagą bei 13 skrydžių per savaitę iš Palangos į Kopenhagą. Š.m. balandžio 1 d. SAS pradėjo skraidinti keleivius iš Vilniaus į Stokholmą 6 kartus per savaitę. Viso oro bendrovė Lietuvoje šiuo metu vykdo 38 skrydžius per savaitę, o nuo š.m. rugpjūčio 19 d. šis skaičius išaugs iki 44.