„Greitai.lt pozicija dėl „airBaltic” bilietų pardavimo nepasikeitė. Mes ir toliau klientams nerekomenduojame skristi su „airBaltic” dėl jos miglotos finansinės būklės”, – pirmadienį sakė „Interneto partnerio” direktorius Audrius Ramanauskas.

T.Vizgirda anksčiau aiškino, kad sutartį su greitai.lt nutraukė pati „airBaltic”. Tačiau „Interneto partneris” tikino neturėjęs jokių tiesioginių sutarčių su „airBaltic”. Ši įmonė sudariusi sutartį tik su tarptautine vežėjų asociacija IATA.

Kad neturėjo tiesioginės sutarties su „Interneto partneriu”, dabar jau sutinka ir T.Vizgirda. Pasak jo, „airBaltic” bendradarbiauja su tarptautine rezervavimo sistema BSP, kurios paprašė sustabdyti galimybę bilietus pardavinėti per greitai.lt.

„Mes neleidžiame pardavinėti jiems mūsų bilietų. Vardas yra kur kas brangesnis”, – paklaustas, ar nenukentės atsisakę populiarios lietuviškos svetainės paslaugų, sakė „AirBaltic” viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje T.Vizgirda.

„Interneto partneris” įspėjo skrydžių bendrovę, kad nustos pardavinėjusi bilietus, jei „airBaltic” nepateiks finansinių garantijų įrodymų. „Ponas Vizgirda tai žino, tačiau kažkodėl nutyli. Mes iki šiol neturime jokio raštiško pranešimo ir iki birželio 22 dienos pardavinėjome „airBaltic” bilietus”, – aiškino A.Ramanauskas. „Interneto partneris” ketina T.Vizgirdą duoti į teismą dėl šmeižto.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją