„Nuo kovo mėn. naujas oro uostas veiks 24 valandas per parą“, - informavo T. Vaišvila.

Tikimasi, kad vien per pirmąjį mėnesį oro uostas „Ramenskoye“ aptarnaus 50-60 tūkst. keleivių, o per metus keleivių skaičius sieks 1,9 mln., rašo gazeta.ru.

T. Vaišvilos teigimu, Rusijos geležinkeliai patvirtino, kad ateityje ketinama pasirūpinti tiesiogine jungtimi į šį oro uostą, rašo „The Moscow Times“.

Naująjį oro uostą valdanti įmone ketina pasiūlyti kelis kitus transporto variantus, skirtus atvykti į oro uostą. Pavyzdžiui, nuo metro stotelės „Kotelniki“ kas pusvalandį į oro uostą važiuos autobusas.

DELFI primena, kad dar 2013 m., kai G. Žiemelio kontroliuojama bendrovė „Avia Solutions Group“ laimėjo konkursą statyti šį oro uostą, buvo skelbiama, kad jis sukurs apie 10 tūkst. naujų darbo vietų. Oro uostą stato „Avia Solutions Group“ kontroliuojama „Ramport Aero".

Tačiau dėl sutarties, numatančios oro uosto statybas, su bendrove „Rostec" Šiaulių valdžia „Avia Solutions Group“ neleido kurtis šalia Zoknių oro uosto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)