Šį rytą eismo sąlygos sudėtingos visoje šalyje, sudėtingiausios – Vilniaus ir Utenos apskrityse bei Prienų rajone, dėl šiuo metu esančios lijundros. Vairuotojams, ypatingai vykstantiems šiais keliais, patariame atsižvelgti į esamą kelio dangą ir neskubėti, laikytis saugaus atstumo.

Telšių ir Klaipėdos apskrityse bei Jonavos rajone eismo sąlygas sunkina susiformavęs rūkas, matomumas siekia nuo 50 iki 200 metrų.

Lietuvoje magistralinių ir krašto kelių dangos padengtos tirpstančio sniego sluoksniu, vietomis provėžotos, taip pat slidžios. Didesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos provėžotos, o mažesnio intensyvumo rajoniniai keliai padengti privažinėtu sniegu.

Visoje šalies teritorijoje barstomi, o Vilniaus ir Utenos apskrityse ir valomi valstybinės reikšmės keliai.

Oro temperatūra nuo 5 laipsnių šalčio iki 8 laipsnių šilumos.

Dieną eismo sąlygas sunkins lijundra, plikledis ir rūkas. Būkite budrūs!

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną be žymesnių kritulių. Daug kur rūkas. Rytą rytiniuose rajonuose lijundra. Aukščiausia temperatūra 1–6 laipsniai šilumos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)