Taip pat nuo kovo 10 d. „Lux Express“ kasdien vykdys keliones nauju jungiamuoju maršrutu iš Vilniaus į Bratislavą ir Vieną su persėdimu Varšuvoje.

„Svarbi naujovė lietuviams – sustojimas Suvalkuose. Atstumas iki Suvalkų nuo Vilniaus yra 180 km, nuo Kauno 135 km, tad tai tikrai turėtų tikti mėgstantiems netolimas komfortiškas išvykas su šeima. Taip pat žinome, kad lietuviai yra pamėgę šį kraštą apsipirkti. Drauge keičiame visų nuo Vilniaus pietų kryptimi rengiamų maršrutų logistiką – visi autobusai važiuos pro Kauną. Laikinosios sostinės gyventojams atsiveria net šešios naujos kryptys: Bratislava, Praha, Viena, Brno, Krokuva ir Suvalkai. Rinkos poreikį pastebėjome jau anksčiau ir tik gavę galimybę į jį atsiliepėme“, – pranešime spaudai komentuoja „Lux Express“ grupės direktorius Hannes Saarpuu.


Visi „Lux Express“ autobusai, važiuojantys iš Vilniaus pro Varšuvą, taip pat stos ir Kaune bei Suvalkuose.

Nuo balandžio 1-os keičiama šių maršrutų logistika: Vilnius-Kaunas-Suvalkai-Varšuva-Krokuva-Brno-Praha, Vilnius-Kaunas-Suvalkai-Varšuva-Poznanė-Berlynas (2 kartus per dieną) ir Vilnius-Kaunas-Suvalkai-Varšuva. Po šių pasikeitimų, be Kauno ir Suvalkų, žemėlapyje randasi ir Krokuva, bei Brno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)