Skelbiama, kad moteris tušinuku greta jos sėdėjusį vyrą pradėjo baksnoti norėdama, kad jis liautųsi knarkęs, teigiama oficialiame skrydžių bendrovės pranešime. Dėl šios priežasties jai teko palikti lėktuvą. Ar knarkimas tikrai buvo pagrindinė konflikto priežastis, kol kas neaišku.

Michaelas Suttonas teigia, kad jo bičiulis Lenny Mordarski lėktuve, kuris ruošėsi skristi iš Čikagos į Mančesterį, užsnūdo. Vyro knarkimas suerzino šalia jo sėdėjusią moterį, kuri pradėjo jo ranką baksnoti tušinuku. „Visą tą laiką buvau visai šalia jo. Tikrai negirdėjau, kad knarktų“, – elektroniniame laiške CNN teigia M. Suttonas.

„Spėju, kad jis ranka netyčia ją užkliudė. Moteris tiesiog pasiuto ir pradėjo jį baksnoti tušinuku. Jis pradėjo garsiai šaukti, kaip maža mergaitė“, – teigia nukentėjusiojo bičiulis.

L. Mordarski teigia, kad šaukti pradėjo norėdamas atkreipti skrydžio palydovų dėmesį – esą jam kaip reikiant suskaudo ranką.

„Įsivaizduokite, kad kietai miegate, o tada staiga pajuntate tarsi geltų bitės. Pabudau ir pradėjau rėkti‘, – pasakoja nukentėjęs vyras.

Išpuolį tušinuku surengusi moteris paslaptingai šypsojosi, tačiau tylėjo.

„Nenorėjau daugiau nė sekundės sėdėti šalia jos“, – teigia pasipiktinęs vyras.


Naujajame Hampšyre gyvenantis fotografas ir filmų kūrėjas M. Suttonas apie incidentą lėktuve parašė socialiniame tinkle „Twitter“. M. Suttonas ir L. Mordarski per Čikagą skrido iš renginio Las Vegase.

Dėl incidento pilotas nusprendė apsukti lėktuvą prie vartų, kur moteris ir buvo išlaipinta.

„Mus taip pat išlaipino ir apklausė“, – sako M. Suttonas.

Lėktuvas paliko moterį išlaipinus – dviem valandomis ilgiau nei planuota.

„Laimei, jis vilkėjo marškinius ilgomis rankovėmis, kraujo nebuvo. Bet keli įdrėskimai liko“, – vėliau parašė M. Suttonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)