„Logan MCV“ yra penkiavietis automobilis, tačiau papildomai galima užsisakyti ir trečios eilės sėdynes. Tuomet į septynvietį universalą keleiviai susės tokia tvarka: du priekyje, trys per vidurį ir du gale. Pasak prancūzų, ant galinių, trečios eilės sėdynių laisvai jausis ne aukštesni nei 1,90 m ūgio žmonės.

Gamintojai „Logan MCV“ vadina universalu, nors, iš tiesų, jis gali būti pavadintas ir vienatūriu. Juk iki šiol įprasta, kad septynias sėdimas vietas turi būtent vienatūriai, o ne universalai. Kita vertus, ir automobilio dydis puikiai atitinka vienatūrių standartus. „Logan MCV“ yra 4,45 m ilgio, 1,99 m pločio ir 1,64 m aukščio automobilis.

Erdvus universalas turi ir talpią bagažinę. Į penkiaviečio „Logan MCV“ bagažinę tilps 700 l krovinys. Tačiau prireikus pervežti gerokai didesnį krovinį, bagažinės tūrį galima padidinti net iki 2350 l. Tuomet joje be vargo tilps ir šaldytuvas. Į septynviečio „Logan MCV“ bagažinę tilps gerokai kuklesnis krovinys – viso labo 198 l.

„Logan MCV“ automobilis bus komplektuojamas su vienu iš keturių variklių. Benzininiai varikliai bus tokie: 1,4 l 75 AG (tik penkiavietis), 1,6 l 90 AG (penkiavietis arba septynvietis) ir 1,6 l 105 AG (penkiavietis arba septynvietis). Dyzelinis variklis bus tik vienas – 1,5 l 70 AG (penkiavietis arba septynvietis).

Su tokiais pačiais varikliais yra komplektuojamas ir „Logan“ sedanas. Kaip ir sedanui, universalui gamintojai suteiks 3 metų arba 100 000 km garantiją. Automobilio kaina kol kas neskelbiama.

Šaltinis
Portalo "Autotau.lt" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo neleidžiama.
Autotau.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją