10 kartų per savaitę vykdoma paslauga padės įsitvirtinti Baltijos šalių rinkoje ir sustiprins ryšį su 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų.

„Maršruto Vilnius-Talinas atidarymas, tai naujos „airBaltic" pradžios simbolis, kadangi jis žymi sėkmingą restruktūrizavimo programos „ReShape" pabaigą. Restruktūrizacijos metu tai buvo vienas iš 14 pelningų skrydžių, kurių turėjome atsisakyti, o dabar jį pradedame taip, kad mūsų Baltijos šalių klientai patogiai galėtų naudotis rytiniais ir vakariniais skrydžiais bei gerokai mažesnėmis šio maršruto kainomis", - sako „airBaltic" generalinis direktorius Martinas Gaussas.

Nuo balandžio 18 d. „airBaltic" skrydžius iš Vilniaus į Talino oro uostą vykdys 10 kartų per savaitę, nuo pirmadienio iki penktadienio, du kartus per dieną. Skrydžiai bus vykdomi „Bombardier Q400 NextGen" lėktuvais. Kelionės iš Vilniaus į Taliną trukmė - 1 val. 20 min.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic" skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic" skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)