Šaltinis skelbia, jog skrydžiai į Paryžių ir Londoną bus nutraukti jau kovo pabaigoje, o į Mumbajų šių oro linijų lėktuvai nebeskraidys jau nuo vasario pabaigos. Be to, kompanija nusprendė į Naująjį Delį skraidyti ne kiekvieną dieną, o keturis kartus per savaitę.

Anot „AirAsia“ vadovo, vadovybė nusprendė tokių priemonių imtis dėl didelių aviacinio kuro kainų, sumažėjusio keleivių skaičiaus dėl užsitęsusios krizės Europos Sąjungoje bei Europos taikomų mokesčių už anglies dvideginio išlakas. Svarbų vaidmenį kompanijos sprendime suvaidino ir vizų tvarkos sugriežtinimas bei aptarnavimo mokesčių padidinimas Indijos oro uostuose.

A.O.Rani tvirtina tikintis, jog šis sprendimas padės padidinti kompanijos pelningumą. Be to, daugiau dėmesio bus skiriama skrydžių kryptims, kur šios oro linijos galėtų išsikovoti lyderio pozicijas. „AirAsia“ galva patikino, jog keleiviai, kurie jau turi įsigiję bilietų į atšaukiamus skrydžius, turės galimybę išsirinkti kitą skrydžio maršrutą už tą pačią kainą.

Gandai, jog „AirAsia“ ketina nebeskraidyti į Europą, Indiją ir Australiją, sklandė jau nuo praėjusių metų gruodžio vidurio. Tuomet buvo tvirtinama, jog jokių sprendimų dėl reisų panaikinimo dar nepriimta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją