Investuotojai palankiai reagavo į rezultatus, kaina buvo išaugusi iki 0,165 euro, tačiau tai buvo ir proga fiksuoti pelną, todėl dienos metu kaina pigo ir užsidarė su minus 2 proc. pokyčiu.

„Apranga“ vėl paskelbė puikius mėnesio pardavimo rezultatus, pardavimai išaugo, o akcijos kaina ūgtelėjo 0,5 proc. Po uždarymo aukciono driokstelėjo tiesioginis sandoris „Linas Agro Group“ akcijomis. Jo vertė siekė beveik 1 mln. Eurų, o vertybinių popierių kainos pokytis siekė 0,35 proc. Investuotojai pardavinėjo „Rokiškio sūrio“ akcijas – rezultatai buvo prasčiausi kotiruojamų pienininkų sektoriuje, kaina koregavosi 3,4 proc. „Invaldos“ rezultatai sutikti neutraliai, visas dėmesys sutelktas į reorganizavimo procesą.

Talino biržos apyvarta nepasiekė 300 tūkst. eurų. „Baltika“ paskelbė, jog pajamos praeitą mėn. augo 4 proc., o akcijos kaina koregavosi 0,6 proc. Rinkos f lagmanų „Olympic Entertainment Group“ ir „Silvano Fashion Group“ akcijų kainos nekito. Kiek aktyviau prekiauta ir „Tallink Grupp“ vertybiniais popieriais, kurie pigo 1,2 proc.

Rygos biržoje sulaukėme didesnio aktyvumo nei įprastai, sudaryti 153 sandoriai. Daugiau nei pusę apyvartos sudarė prekyba „Olainf arm“ vertybiniais popieriais. Įmonė praeitą sav. paskelbė uždirbusi rekordinį pelną – šiandien akcijos brango 0,6 proc. „Grindeks“ akcijos brango 3,8 proc. – įmonė praeitą sav. paskelbė, jog kitiems metams planuoja 100 mln. latų apyvartą ir 12 mln. latų pelną.

Šaltinis
Investicinis bankas "Finasta“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją